Vad är rollen som Protective Film For Floor

- Jan 22, 2020-

1. Du bör veta att det är nödvändigt att använda skyddsfilm för golv under dekorationskonstruktion. Skydda vår yta. Skyddsfilmen för golv kan stiga snabbt under de senaste åren, och dess skyddande effekt kan inte ignoreras. Den är tillverkad av miljövänlig PVC och industriell stickad bomull, som har en dubbel roll. PVC har funktionerna antislip, vattentät, antifärg och till och med brandhämmande. Kombinerat med stickad bomull kan det förhindra fukt och sand och spela en buffrande och dämpande roll på saker som faller från höga platser. Den dekorativa skyddsfilmen för golv användes och trägolvet skadades och repades.

2. Det är så att PVC också är ett miljövänligt material, smaklöst och icke-irriterande och kan återvinnas 2-4 gånger. ekonomisk. PVC kan också skriva ut reklam, skriva ut företagets bildlogotypnamn på det och också spela en roll som publicitet. Efter dekorationen är skyddsfilmen för golv också gynnsam för det efterföljande rengöringsarbetet. När du använder den kan du rulla bort onödiga saker på den, vilket är bekvämt och tidsbesparande.

3. Skyddsåtgärderna för entrédörren i livet är mycket viktiga för att undvika skador. När vi till exempel går in i alla slags dekorationsmaterial under dekoration och tar ut det skräp som genereras under dekoration, måste vi gå igenom entrédörren. Ingången och utgången av dessa föremål kommer sannolikt att orsaka vår ingångsdörr. De omgivande väggarna är förorenade eller färgen skalas bort. Om skyddsfilmen används finns det ingen anledning att oroa sig för det, och den kan också tjäna som en dörr för att skydda vårt hem. https://www.pe-protectionfilm.com/