Vad är PE-skyddsfilmens temperaturbeständighet?

- Jan 01, 2020-

PE-skyddande film är baserad på en speciell polyetylen (PE) plastfilm. Den är uppdelad i högdensitetspolyetenskyddsfilm, polyetylen med medel densitet och polyetylen med låg densitet beroende på densiteten. Det används allmänt inom skyddsfilmindustrin. Egenskaperna hos Wuxi PE-skyddsfilm är: lågt pris, mjukhet, god töjbarhet, miljöskydd och fri från föroreningar. I allmänhet har sådana produkter som producerats av PE-skyddande filmtillverkare klarat EU ROHS-miljöföroreningsprov. Allt har två sidor. Vi gör också samma sak för vår PE-skyddande film. Nackdelarna med PE-skyddsfilm: dålig väderbeständighet. Detta material är inte lämpligt för användning vid hög temperatur. PE-skyddsfilmens temperaturintervall är 70-80. Inom Celsius.

PE-skyddsfilm är nu mer och mer gynnat av tillverkare av mobiltelefonskyddsfilmer, och de flesta mobiltelefonskyddsfilmer som finns på marknaden idag är elektrostatiska PE-skyddsfilmer. Skyddsfilmen har utmärkt fuktbeständighet, temperaturbeständighet och fuktbeständighetstest; den kan fästas omedelbart efter formsprutning, och helt enkelt skalas bort efter kylning utan några resterande utsöndringar.

PE-skyddsfilmens tillämpningsfält blir mer och mer omfattande. Idag, med utvecklingen av vetenskap och teknik, har tekniken för vår PE-skyddande film genomgått enorma förändringar. Vi hoppas att vår teknik blir mer och mer perfekt för att tillgodose fler kunders behov. https://www.pe-protectionfilm.com/