Vad är PE-skyddsfilmens temperaturbeständighet?

- May 11, 2020-

0010010 nbsp; PE-skyddande film är baserad på speciell polyeten (PE) plastfilm, som är uppdelad i högdensitetspolyetenskyddsfilm, polyetylen med låg densitet och låg densitet polyeten enligt densiteten. Det används allmänt inom skyddsfilmindustrin. Egenskaperna hos Wuxi PE-skyddsfilm är: lågt pris, mjukhet, god töjbarhet, miljöskydd och ingen förorening. I allmänhet har sådana produkter som producerats av PE-skyddande filmtillverkare klarat EU ROHS-miljöföroreningsprov. Allt har två sidor, vi är också samma för vår PE-skyddsfilm, bristerna i PE-skyddsfilm: dåligt väderbeständighet, detta material är inte lämpligt för användning vid höga temperaturer, temperaturskyddsområdet för PE-skyddsfilm är 70-80 Inom grader Celsius.

PE-skyddsfilmer gynnas nu alltmer av tillverkare av skyddsfilm för mobiltelefoner. De flesta mobiltelefonskyddsfilmer som finns på marknaden idag är elektrostatiska PE-skyddsfilmer. Skyddsfilmen har utmärkt fuktbeständighet, temperaturbeständighet och fuktbeständighetstest; det kan fästas omedelbart efter formsprutning och injektion, och det kan lätt avskalas efter kylning utan återstående separering.

PE-skyddsfilmens tillämpningsfält är mer och mer omfattande. Idag, med utvecklingen av teknik, har tekniken för vår PE-skyddsfilm också genomgått jordskakande förändringar. Vi hoppas att vår teknik blir mer och mer perfekt för att tillgodose fler kunders behov.

https://www.pe-protectionfilm.com