Vad man ska vara uppmärksam på när man köper PE-skyddsfilm

- May 01, 2020-

1. Slipmotstånd: Den flytande kristallskyddande filmen används för att skydda skärmen, så dess egen slitstyrka måste vara hög. Speciellt för vissa mobiltelefoner med handskrivna ingångar är filmens slitstyrka ännu viktigare. Generellt sett, ju högre slitstyrka, desto högre släthet.

2. Ljusöverföring: Skyddsfilmen med dålig ljusöverföring kan skada ögonen. Under normala omständigheter är belysningen på själva LCD-skärmen redan mycket låg. Om du klistrar in ett lager film ökar tröttheten i ögonen. Öppenheten för högkvalitativ mobiltelefonfilm är ungefär 95%, medan den sämre kvaliteten är under 80%.

3. Lätt att fästa: Den högkvalitativa filmen kan automatiskt klistras in så att skärmytan är ren utan bubblor. Ännu viktigare är att högkvalitativa filmer klistras mest elektrostatiskt utan behov av lim och kan användas upprepade gånger eller till och med tvättas. I allmänhet har den underordnade filmen lim på baksidan, så den kan aldrig användas upprepade gånger, för att inte tala om tvätt, det kommer också att påverka skärmen.

https://www.pe-protectionfilm.com