Varför fäst skyddsfilm av aluminium-plastpanel

- Sep 04, 2020-

Faktum är att principen och syftet med att klistra skyddsfilm av aluminium-plastpanel är desamma som för rostfritt stålbeläggning eller skärmfilm för mobiltelefoner. Skyddsfilmer av olika material används för att hålla sig fast på produktens yta, främst för att skydda ytan, undvika ytskrapor och kontakt med olja, beläggning. Filmens aluminiumplatta är lämplig för produkter med krävande ytbehov. Tillverkaren av skyddsfilm av aluminium-plastplatta använder en lamineringsmaskin för att klistra in den på den släta aluminiumplattan utan kristallfläckar, bubblor och utan avfall. Olika typer av belagda aluminiumplåtprodukter kan bearbetas i enlighet med användarnas krav.

Fördelar med skyddsfilmen hos aluminium-plastkompositpanelen: Efter att filmen har bearbetats har aluminiumplattan en viss förmåga att motstå repor. Till exempel på grund av den mjuka strukturen hos aluminium under hanteringsprocessen uppträder ofta mindre repor, vilket resulterar i ytfel. Om filmen blir bättre i detta avseende orsakar mindre bearbetning inte detta problem. Till exempel, i processen för skärning, böjning och annan bearbetning, för att säkerställa en god yta, rekommenderas det att använda filmad aluminium. Aluminiumplattor med höga ytbehov kan filmas direkt i Kaiping-utrustningen, så att det inte blir några repor under förpackning och transport, och statiska elproblem kan effektivt undvikas.

Eftersom vi alla måste hålla fast filmer tror vi naturligtvis att detta verkligen inte kommer att bli en överflödig prestanda. När vi väljer produkter försöker vi välja skyddsfilmen av aluminiumplast på ytan, vilket bättre kan spegla skyddet för våra produkter.https://www.pe-protectionfilm.com/