Bred applikation och skydd för skyddande film med låg vidhäftning i rostfritt stål

- Jun 17, 2019-

Den skyddande filmen med låg vidhäftning vidhäftar produkten till ytan av olika produkter och kan effektivt skydda den från att bli färgad och repad under lagring, transport och bearbetning. Vi kan även laminera, slita, passa och pressa formulär enligt längd och bredd av de specifikationer som kunderna behöver.

Bred tillämpning av skyddande film med låg vidhäftning i rostfritt stål

(1) Hårdvara och elektronikprodukter, plastskal

(2) Ytskydd av rostfritt stål och aluminiumplattor, glasspeglar, etc.

(3) PVC-film, aluminiumlegering, kopparplåt, plast, möbler, elektriska apparater etc.

(4) Ytskydd för många typer av föremål som högtalarkort för att förhindra att den färdiga produkten repas eller skadas.

Den skyddande filmen med låg vidhäftning hänvisar till en film för tillfälligt skydd av ytan av en rostfri stålprodukt, vanligtvis en genomskinlig färg. Den skyddande filmen används för ytskydd för att förhindra smutsuppbyggnad, repor och repor på den skyddade ytan under följande åtgärder, så att artikelns yta blir så ljus som ny. Dessutom kan ytan av den skyddande filmen av rostfritt stål skriva ut tecken och mönster för att främja ytan.

När du använder en rostfri skyddsfilm för filmning, var noga med att fästa den på en ren, torr yta med hjälp av en filmbeläggare. Vidare, när filmen appliceras finns det ingen bubbla mellan skyddsfilmen och den yta som ska skyddas och skyddsfilmen kan inte sträckas överdrivet (vanligtvis krävs det att förlängningen av skyddsfilmen bör vara mindre än 1% efter filmen appliceras). Samtidigt lagras den också i originalförpackningen när den lagras och placeras i en ren och torr miljö.

pe-protectionfilm.com