Bred tillämpning och strukturella krav av svart vit skyddsfilm för aluminiumprofiler

- Nov 29, 2018-

Aluminium svart och skyddsfilmen används allmänt i bruk. Den största fördelen med produkten är att den skyddade produkten inte är förorenat, korroderade, repad och skyddade under produktion, bearbetning, transport, lagring och användning. Ze ytan, därmed förbättra produktens kvalitet och marknadens konkurrenskraft. Tjocklek: 0,03 mm - 0,15 mm; Färg: transparent, blå, gul, svart, svart och vit, grön, mjölkaktig vit, etc.; kan delas in i hög, hög, medium, låg viskositet, kan justera det lim grammet enligt kundens behov.

Den maximala bredden på den svartvita skyddande filmen av aluminiumprofil: 2200 mm, längden på varje rulle kan anpassas och skär enligt kundens önskemål. Den kan skriva ut olika färger och olika färgmönster på ytan av produkten. Den skyddande filmen såsom varumärke och publicitet är baserat på PE/PVC plastfilm, en tvärbunden syra harts som bindemedel, och sedan bearbetas av flera speciella tillsatser. Den har egenskaper av mjukhet, god vidhäftning, lätt vidhäftning, lätt peeling och inga rester.

Aluminium svart och skyddsfilmen antar en trelagers struktur, och ytskiktet är en frostad lager, som effektivt kan motstå fingeravtryck invasion och finger glider över utan att lämna märken; även om det lämnar flytande rester såsom svett, kan det rengöras för hand. Den visuella effekten av skärmen är garanterad. Materialet bearbetas genom en särskild process, som effektivt kan förhindra reflektion och minska problemet med reflektion i solen eller screen.http://www.pe-protectionfilm.com/