Fönster glas film sammansättningen krav och livslängd

- Nov 02, 2018-

Glasrutor filmen har ett anti-friktion lager när det används. Det består huvudsakligen av slitstark polyuretan i drift, och hårdhet är upp till 4H. Glasrutor filmen görs främst av höghållfasta, hög-öppenhet PET polyester och pigment smälta extrudering och biaxiell stretching. Eftersom pigmentet är inklämt inuti den PET-filmen, det kan förhindra oxidativ missfärgning och har en livslängd på upp till 8 år.

 

Fönster glas filmen bildas på den PET-filmen av vakuum avdunstning eller vakuum magnetron sputtering av en metall nano-metall lager med hög reflexionsförmåga för infraröda strålar, såsom aluminium, silver, nickel, etc., som består av en polyuretan lim med Bra väderbeständighet och hög transparens. Består av UV-absorberare blockera 99% av UV-strålar.

 

Transparent PET säkerhet bas för glasning film

Den består av hög hållfasthet och hög-öppenhet PET Polyesterfilm. Syftet är att smörgås metall lagret för att förhindra metall oxidation och förlänga livslängden på metall filmen. Limmet är sammansatt av akrylat lim med god väderbeständighet och hög transparency.http://www.pe-protectionfilm.com/