Klassificering av skyddsfilm

- May 09, 2018-

Den skyddande filmen är uppdelad enligt användningen och kan effektivt delas upp i olika typer. Nu har skyddsfilmen blivit ett generiskt namn för skärmskydd, och användningsområdet för dess produkter har också blivit annorlunda. Den tidigaste high-definition scratch-resistant, nu Det är en funktionell skyddsfilm.

Under processen att klistra in den skyddande filmen behöver bindemedelsskiktet göra noggrann kontakt med ytan av det vidhäftande materialet och strömmar sedan in i spåret på den vidhäftande ytan så mycket som möjligt så att kontaktytans yta är effektivt ökat. Hög skalningsbeständighet Ju högre skalhastighet desto högre skalhållfasthet hos det tryckkänsliga limet. De

Den skyddande filmen används huvudsakligen för att lägga en film på det fysiska objektet. Nu innehåller den funktionella skyddsfilmen AG frostat antireflektionsfilm, anti-seeingfilm, AR-reflekterande film, mobilspegelfilm och högupplöst skrapresistent film.

Den skyddande filmen av PVC-materialet i sig kännetecknas av relativt mjuk konsistens och lätt att klistra in, men transparensen av detta material under användningsförloppet är inte bra, främst på grund av att materialet är relativt tjockt vilket gör att skärmen ser mer ut och lämnar en märke av lim på skärmen efter avrivning.

Den skyddande filmen av PVC-material har förbättrats genom en serie kolonner, som effektivt löser problemen med tung vikt och dålig ljusöverföring. Sådana material har inte förmåga att motstå repor under användning och skyddsfilmen används efter användning under en tidsperiod. Det kommer att vara uppenbara repor på den.

PET-skyddsfilmen adsorberas elektrostatiskt, så det är lätt att bli av med och bubblor i bruk. Men även om det avskalas och tvättas i rent vatten kan det återanvändas. PET-materialskydd tillämpas på arbete och förpackning. Mer vacker.

http://www.pe-protectionfilm.com/