Hur delas skyddsfilm?

- Aug 30, 2018-

Skyddande film, som kan delas enligt olika standarder eller olika vinklar? Och, vad är ytbehandlingen av substratfilmen i skyddsfilmen? Det handlar om skyddsfilmen, så nedan kommer vi att ge specifika svar så att alla kan förstå klart genom studien och ha en grundlig förståelse.

1. Klassificering av skyddsfilm

Den skyddande filmen, om den är uppdelad i naturen, är antingen en gummerad film eller en självhäftande film.

Beläggningsfilm: På limet finns det huvudsakligen fyra typer av lösningsmedelsbaserade gummihäftmedel, lösningsmedelsbaserade akrylklister, vattenhaltiga akrylhäftmedel och silikonhäftmedel. Bland dessa fyra vattenhaltiga akrylklister är de mest använda.

Självhäftande: Det framställs genom samsträngning, och på det självhäftande skiktet kan EVA, polyeten med högt densitet eller polyolefinplastomerharts användas som huvudmaterial. Eftersom dessa material har vissa fördelar kan de användas mycket bra.

2. Ytbehandling av substratfilmen i skyddsfilmen

I skyddsfilmen måste substratfilmen därav utsättas för viss ytbehandling för att underlätta dess övergripande användning. Generellt sett finns det huvudsakligen två behandlingar, en är koronabehandling, för att bilda en polär reaktiv grupp och därigenom bilda en mycket fin grop. För det andra är det flytande limet jämnt belagt på substratfilmen och preliminärt torkat.

企业微信截图_20180830135140.png

http://www.pe-protectionfilm.com/