Aluminium Extrusion Profile Protective Film

Aluminium Extrusion Profile Protective Film

Användningsmetod för Aluminium Extrusion Profile Skyddsfilm Först och främst är skyddsfilmen för aluminiumprofilskydd för att skydda profiler från repor under transport och installation: 1. Var noga med att välja lämplig före användning motsvarande viskositet, bättre bestämd av ...
chatta nu

Produktinformation

Användningsmetod för Aluminium Extrusion Profile Protective Film

Först och främst är skyddsfilmen av aluminiumprofilen för att skydda profiler från repor under transport och installation:

1. Var noga med att välja en lämplig före användning motsvarande viskositet, om bättre bestämt av tillverkaren kommer att vara mer professionell, var god gör liten satsvis experiment före stora mängder normal användning.

2. Det rekommenderas att profilfilmens tjocklek ska vara tjockare än 50micron, och det rekommenderas inte att använda svartvitt eller mjölkvit film. Eftersom den här typen av basmaterial är benägen att åldras, desto tunnare är filmen, desto sämre skyddsprestanda, så det rekommenderas att kunden väljer tjockleken noggrant.

3. Ta bort filmen efter installation av dörrarna och Windows-installationen, ska inte tas bort efter avslutad konstruktion. Generellt måste vara inom 15 dagar efter installationen av dörrar och fönster, ultraviolett starkt speciellt i varmt sommar och kallt klimat bör installeras omedelbart efter avslutad skyddsfilm, kan vi inte garantera kvalitet utöver tiden.

4. För försäkringens skull ska användaren använda skyddsfilmen i små mängder före storskalig användning för att kontrollera om den är lämplig för profilen.

image001.png

Tekniska data för Aluminium Extrusion Profile Protective Film

namn

Aluminium Extrusion Profile Protective Film

Basmaterial

POLYETEN

Limserie

Akryl tryckkänsligt lim

Tjocklek

50-100micron

Bredd

50mm, 100mm, 1000mm, 1200mm eller enligt ditt behov

Längd

15m, 25m, 50m, 100m eller enligt ditt behov

Färg

Blå, Grön, Transparent, Röd, Gul eller Anpassad (kan skrivas ut)

Limstyrka

150-500g / 25 mm


FAQ

1. F: Ger du gratis prov? Och hur många dagar kommer det att ta?

A: Ja, vi kan tillhandahålla gratis prov, det är naturligtvis bättre om du vill betala budavgiften. Det tar oss 2-3 dagar att förbereda provet.

2. F: Kan du göra andra storlekar och förpackningar till den här produkten?
A: Ja, vi kan göra andra storlekar som ditt krav. Normalt kommer vår offert att innehålla det gemensamma paketet. Om du behöver egna paket, kan du bättre rekommendera ditt krav i förväg för en exakt citat.

3. Fråga: Kommer du att acceptera oss för att besöka dig?
A: Varmt välkommen, vi kan visa dig vår produktionsutveckling i vår fabrik och hoppas länge vara med dig.

4. F: Vilket skydd tillhandahåller skyddsfilm under transport och installation?
A: Stabil vidhäftningskapacitet, lätt att klibba på och riva av, lätt att använda och lämnade ingen rester. Den skyddande filmen kan ge en skyddande barriär mot repor, skador och smuts vid transport och installation.

5. Fråga: Skyddar skyddsfilmen rester av lim vid borttagning?
A: Vi garanterar vår skyddande film lämnar ingen rester lim vid avlägsnande om det appliceras och tas bort ordentligt

6. F: Kan jag skriva ut min logotyp på skyddsfilmens yta?
A: Ja, du kan skriva ut din logotyp inom 4 färger mot en extra kostnad. Att skriva ut logotypen på skyddande film kan förbättra din produkts bild och utöka din varumärkesmedvetenhet.


Hot Tags: aluminium extrusion profil skyddsfilm, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, pris, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like