Counter Surface Protection Film

Counter Surface Protection Film

Skydd mot ytskyddsskydd Skyddsfilm för motsatta ytor är utformad för att skydda diskytan mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Skyddsfilm mot takytan är lätt att applicera och riva ut utan rester. De är tillgängliga ...

Produktinformation

Skydd mot ytskyddsfilm

Skyddsfilm mot räcken är konstruerad för att skydda räknaren mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Skyddsfilm mot takytan är lätt att applicera och riva ut utan rester. De finns i olika storlekar och färger.

image001.jpg


ANSÖKAN

1. Kontrollera att diskytan är ren och torr innan du applicerar skivans ytskyddsfilm.

2. Kunderna måste utvärdera produkten fullständigt genom att testa före användning. Testa filmen i 48 timmar på ett litet doldt område med hård yta för att säkerställa kompatibilitet med diskytan och för att säkerställa att det inte finns någon vidhäftningsöverföring eller skada på diskytan.

3. Placera den på diskytan mot den riktning som behövs för att täcka på rullan. Skjut rulla framåt ett litet avstånd och tryck ner ordentligt för att säkerställa att filmen har klibbat på golvet.

4. Fortsätt att rulla av, trycka ner och utjämna eventuella luftfickor, kontrollera att filmen rullas rakt.


Teknisk data

Namn på artikeln

Skydd mot ytskyddsfilm

Basmaterial

polyeten

Limserie

Akryl tryckkänsligt lim

Tjocklek

50micron-100micron

Bredd

500mm-1200mm

Längd

25m, 30m, 50m, 100m, 150m, 200m

Färg

Transparent, blå, vit färg eller andra (kan skrivas ut som order)

Adhesionsstyrka

150-300g / 25 mm

Förlängning

> 250%

Funktioner

1. Counter Surface Protection Film är utformad för att skydda diskytan mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Skydd mot ytskikt Film är lätt att applicera och riva ut utan rester. De finns i olika storlekar och färger. De mest populära färgerna är transparenta, blåa, gula, röda och så vidare. Vi kan också skriva ut logotypen enligt ditt behov. Det kommer att öka din varumärkeskännedom och behålla konkurrensfördel.

2. det kan ge effekt av antifuktighet Mot ytan är lätt att drabbas av i den fuktiga miljön. Den fuktiga är lätt att göra räknaren deformation. Om du håller den skyddande filmen på mot ytan. Det kommer att förhindra deformation för räknaren.

3. Det viktigaste är utan damm och skada på diskytan. Innan du gör dekoration kan du skala av skyddsfilm på mot ytan. När du avskalar skyddsfilmen efter dekorationen blir ytan av disken ljus och ren som ny.


Paketet och lastning:

image002.jpg

image003.jpgHot Tags: counter ytskydd film, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, pris, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like