Golvskyddsfilm

Golvskyddsfilm

Funktionen med golvskyddande film För det första är golvskyddande film utformad för att skydda golvytan mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Golvskyddsfilm är lätt att applicera och riva ut utan rester. De är tillgängliga i ...
chatta nu

Produktinformation

Funktionen av golvskyddande film

För det första är Floor Protective Film utformad för att skydda golvytan mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Golvskyddsfilm är lätt att applicera och riva ut utan rester. De finns i olika storlekar och färger. De mest populära färgerna är transparenta, blåa, gula, röda och så vidare. Vi kan också skriva ut logotypen enligt ditt behov. Det kommer att öka din varumärkeskännedom och behålla konkurrensfördel.
För det andra kan det få effekt av fukt. Golv är lätt att påverkas i den fuktiga miljön. Den fuktiga är lätt att göra golvdeformationen. Om du klibbar skyddsfilmen på golvyta. Det kommer att förhindra deformation för golvet.
Slutligen är det viktigaste utan damm och skada på golvet. Innan du gör dekoration kan du skala golvskyddande film på golvyta. När du skalar av skyddsfilmen efter dekoration blir ytan på golvet ljus och ren som ny.

image001.jpg


Golvskyddande film ANVÄNDNING

1. Kontrollera att golvytan är ren och torr innan du applicerar golvskyddsfilmen.

2. Kunderna måste utvärdera produkten fullständigt genom att testa före användning. Testa filmen i 48 timmar på ett litet doldt område med hård yta för att säkerställa kompatibilitet med golvet och se till att det inte finns någon vidhäftande överföring eller skada på golvet.

3. Placera den på golvet mot den riktning som behövs för att täcka om du ska applicera rullen. Skjut rulla framåt ett litet avstånd och tryck ner ordentligt för att säkerställa att filmen har klibbat på golvet.

4. Fortsätt att rulla av, trycka ner och utjämna eventuella luftfickor, kontrollera att filmen rullas rakt.


Teknisk data

Namn på artikeln

Golvskyddande film

Basmaterial

polyeten

Limserie

Akryl tryckkänsligt lim

Tjocklek

50micron-100micron

Bredd

500mm-1200mm

Längd

25m, 30m, 50m, 100m, 150m, 200m

Färg

Transparent, blå, vit färg eller andra (kan skrivas ut som order)

Adhesionsstyrka

150-300g / 25 mm

Förlängning

> 250%


Användning: Golvskyddsfilm är utformad för att skydda golvytan mot damm, smuts och repor under transport, installation och dekoration. Golvskyddsfilm är lätt att applicera och riva ut utan rester. De finns i olika storlekar och färger.   

Original: Jiangsu, Kina

Certifiering: ISO9001: 2015, SDS, REACH etc.

Material: Polyeten

Betalningsperiod: TT, LC

Leveransdatum: 15 dagar för 20 'FCL, 25 dagar för 40' FCL

Förpackning: 6 rullar eller 9 rullar / kartong eller en rulle / kartonglåda och sedan med pallar

Huvudmarknad: Europa / Nordamerika / Australien / Sydamerika / Mellanöstern / Afrika / Asien

Garanti: 1 år

MOQ: 30 000 kvm


Hot Tags: golvskyddande film, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, kundanpassad, pris, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like