Fönsterskyddsfilm

Fönsterskyddsfilm

Introduktion av fönsterskyddsfilm Idealisk för skydd mot fönster / hölje från spill och sprutor under byggnadskonstruktion. Filmen ger också ytskydd för applikationer, inklusive tillverkning, frakt och utomhuslagring av polerade, målade och kvarn färdiga metaller, som ...
chatta nu

Produktinformation

Introduktion av fönsterskyddsfilmskydd

Perfekt för skydd mot fönster / hölje från spill och sprutor under byggnadskonstruktion. Filmen ger också ytskydd för applikationer, inklusive tillverkning, frakt och utomhuslagring av polerade, målade och kvarn färdiga metaller, samt slät och texturerad plast. Kan användas både för interiör och exteriör.


image001.jpg


Teknisk data:

image003.png


Våra fördelar

en. Omfattande produktionserfarenhet : Vi är specialiserade på ytskyddsband med erfarenhet av mer än 30 år.

b. Kompletta produktionsanläggningar : Har full avancerad utrustning av blåsningsmaskin, tryckmaskin, limmaskin och skärmaskin. Våra tekniker gör regelbundet planerat underhåll på dessa maskiner för att garantera att de fungerar bra.

c. Högkvalitativt råmaterial : Vi väljer främst råmaterial från stor kemisk fabrik, som är den bästa och största råvaruleverantören i Kina.

d. Kort leveranstid : 15 dagar för 20 'FCL, 25 dagar för 40' FCL.

e. Säker förpackning : 6 rullar eller 9 rullar / kartong, en rulle / kartonglåda och sedan med pallar.

f. Bästa service efter försäljning : Över 60% säljs till Sydostasien, Mellanöstern och Europa, och alla produkter är betrodda av inhemska och utländska kunder.

image005.png

image007.png


Hot Tags: fönster glas skyddsfilmer, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, pris, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like