Auto Carpet Protection Film

Bilmattor skyddsfilm Den automatiska mattan skyddsfilmen är generellt transparent eller transparent färg med logotyp med hög viskositet. Det kan skydda den automatiska mattytan bra och hålla den automatiska mattytan som ny. De populära specifikationerna för Automotive Mattor: ...
chatta nu

Produktinformation

Auto mattfilm

Den automatiska mattan skyddsfilmen är generellt transparent eller transparent färg med logotyp med hög viskositet. Det kan skydda den automatiska mattytan bra och hålla den automatiska mattytan som ny.


De populära specifikationerna för Automotive Carpet Protection Film:

Populär storlek: 3mil * 24 "* 600" och 4mil * 24 "* 600" med 21 "perforering. Färg: klar med logotyp. Vi packar i allmänhet varorna med kartong och sedan med pallar. Det skyddar varorna bra under transporten.


Från utseendet är Automotive mattfilmfilm med blank yta och hög vidhäftningsstyrka. Det kan skydda mattan ytan bra och mattan ytan alltid som ny. Kortfattat kommer vi att erbjuda högkvalitativa produkter och kvalitetsservice för att möta varje kund.

Bilmattens skyddsfilm är generellt transparent eller transparent färg med logotyp med hög viskositet. Det kan skydda den automatiska mattytan bra och hålla den automatiska mattytan som ny. Vi packar i allmänhet rullen i kartonglåda och med pall. Naturligtvis kan vi också anpassa det enligt kundernas krav.

Teknisk data

Namn på artikeln

Auto Carpet Protection Film

Basmaterial

polyeten

Limserie

Akryl tryckkänsligt lim

Tjocklek

3mil, 4mil

Bredd

24 ", 36", 48 "

Längd

100 ', 200', 300 ', 500', 600 '(med perforeringen av 21 ")

Färg

Genomskinlig med logotyp

Adhesionsstyrka

700-1000g / 25 mm

Förlängning

> 300%

Perforering

21”

Paket:

image001.jpg


egenskaper

1.Perforerad enligt din matte storlek

2. Skyddar mot färg, damm, smuts och byggnadsskräp

3. Avlägsnar rent utan att lämna någon limrester

4. Stabil vidhäftningskapacitet, lätt att hålla fast och riva av

5. Kan användas av mattapplikator. Det kommer att göra stora kommersiella jobb enklare och snabbare.

FAQ

1.Q: Ger du gratis prov? Och hur många dagar kommer det att ta?

A: Ja, vi kan tillhandahålla gratis prov, det är naturligtvis bättre om du vill betala budavgiften. Det tar oss 2-3 dagar att förbereda provet.

2. F: Kan du göra andra storlekar och förpackningar till den här produkten?

A: Ja, vi kan göra andra storlekar som ditt krav, normalt kommer vår offert att innehålla det gemensamma paketet. Om du behöver egna paket, kan du bättre rekommendera ditt krav i förväg för en exakt citat.

3. Fråga: Kommer du att acceptera oss för att besöka dig?

A: Varmt välkommen, vi kan visa dig vår produktionsutveckling i vår fabrik och hoppas länge vara med dig.

4. F: Vilket skydd tillhandahåller skyddsfilm under transport och installation?

A: Stabil vidhäftningskapacitet, lätt att klibba på och riva av, lätt att använda och lämnade ingen rester. Den skyddande filmen kan ge en skyddande barriär mot repor, skador och smuts vid transport och installation.Hot Tags: auto mattor skydd film, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, pris, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like